fbpx

Kobid d.o.o.

previous arrow
next arrow
Slider

Osnovna djelatnost tvrtke Kobid d.o.o. je proizvodnja i prodaja samoposlužnih praonica i mobilnog video nadzora.

Višegodišnjim iskustvom i suradnjom sa klijentima, naš tim inženjera i tehničara razvio je samoposlužnu autopraonicu, praonicu za pse i mobilni video nadzor primjenjujući najnoviju tehniku, tehnologiju i dizajn na tom području. 

Dajemo 3 godine garancije na isporučenu opremu.

Kod naručivanja samoposlužne autopraonice moguće je dogovoriti aranžman sa izradom potrebne projektne dokumentacije, kompletno građevinskim radovima, instalacijama, postavljenjem praonice tj. “ključ u ruke“.

Tvrtka Kobid d.o.o. posluje u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.

Nove objave:

Samoposlužne autopraonice

U svojoj ponudi imamo samoposlužne autopraonice različitih dimenzija, oblika konstrukcije, broja boksova, dizajna te Vam možemo ponuditi i rješenja prema vašim zahtjevima.

Samoposlužne autopraonice pružaju kvalitetno, sigurno, brzo i povoljno pranje vozila.

Kupci samoposlužnih autopraonica dobivaju dodatne poklone!

Samoposlužne praonice za pse

Samoposlužna praonica za pse je idealno riješenje za sve vlasnike koji žele pružiti svom ljubimcu kvalitetno i sigurno kupanje bez nepotrebnog stresa.

Praonica za kućne ljubimce namijenjena je za vanjsku i unutrašnju uporabu. Ukoliko postoji potreba, može biti isporučena u odgovarajućem kontejneru.

Praonica sadrži najnoviju tehniku, tehnologiju i dizajn prema zahtjevima korisnika i veterinarske ambulante.

Mobilni video nadzor – Kobid

Mobilni videonadzor Kobid d.o.o.

Teleskopski mobilni video nadzor predstavlja idealno rješenje za nadzor lokacija bez fiksne infrastrukture za prijenos energije ili videa.

Uređaj se može napajati iz električne mreže, solarnih panela ili agregata.

Prikolica je opremljena s 4LED reflektora i 4 IP PTZ kamere visoke rezolucije koje su posebno dizajnirane za sigurno i učinkovito pružanje video zapisa uživo i snimljenih putem 4G mreža.

Saznajte sve na vrijeme i budite u toku s najnovijim akcijama, popustima i novostima! Pošaljite nam e-mail kako bi Vas dodali na našu listu:

Želite saznati više o našim proizvodima ili uvjetima, kontaktirajte nas!

Pravila privatnosti tvrtke Kobid d.o.o.