fbpx

Outdoor praonice za pse

Predstavljamo Vam naše nove Outdoor samoposlužne praonice za pse.

Do sada smo u ponudi imali Indoor samoposlužne praonice za pse koje su se po želji korisnika postavljale u radni prostor ili za to predviđeni kontejner.

Video prikaz samoposlužne praonice za pse za vanjsku montažu:

Saznajte više o specifikaciji proizvoda, dodatnoj opremi i uvjetima na našoj stranici o samoposlužnim praonicama za pse.

Tvrtka Kobid d.o.o. posluje u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.

52 misli o “Outdoor praonice za pse”

 1. Poštovani,možete li mi poslati ponudu za obe vrste perionice za pse.Nalazim se u Srbiji.Koja je po vama praktičnija ?Imam uslova za obe?Hvala unapred.

  Odgovori
 2. Postovani,

  Molim vas za ponudu vanjske autopraonice sa specifikacijama i da mi napisite sta od prikljucaka trebam obezbjediti?

  Odgovori
 3. Postovani moze li cijena vanjske i unutrašnje praonice za pse. Ja sam iz Banja Luke pa bih htjeo da napravimo neku saradnju ako ste zainteresovani, posto je BL grad koji sada vec ima zavidan br. Kucnih ljubimaca a postoji samo jedna praonica tog tipa. Koja je cijena uslovi za nabavku. Hvala unaprijed, prijatno.

  Odgovori
 4. Bok. Zanima me cijena i sve ta triba za ovu praonicu. Koliko je vremenski povrat investicije.koliko pasa prosjecno triba okupati za isplativost. Lp

  Odgovori
 5. Poštovani,
  ako možete isti odogovor proslijediti
  “Bok. Zanima me cijena i sve ta triba za ovu praonicu. Koliko je vremenski povrat investicije.koliko pasa prosjecno triba okupati za isplativost. Lp”

  Odgovori
 6. Poštovani,
  ako možete isti odogovor proslijediti
  “Bok. Zanima me cijena i sve ta triba za ovu praonicu. Koliko je vremenski povrat investicije.koliko pasa prosjecno triba okupati za isplativost.
  Takodze zanima me ponuda sa specifikacijama za outdoor i indoor peraonica psa i sta je razlika.

  Info za:Skopje, MKD

  Odgovori

Komentiraj