Praonice Kobid

Ukoliko tražite izgradnju samoposlužne autopraonice ili praonice za pse koja najbolje odgovara Vašim specifičnim potrebama, impresionira Vaše kupce svojim dizajnom i izvanrednim performansama pranja, slobodno nas kontaktirajte.

O Nama

Kobid d.o.o. je Vaš partner za izradu samoposlužnih autopraonica i praonica za kućne ljubimce.

Višegodišnjim iskustvom i suradnjom sa klijentima, naš tim inženjera i tehničara razvio je samoposlužnu autopraonicu te praonicu za pse primjenjujući najnoviju tehniku, tehnologiju i dizajn na tom području. Dajemo 3 godine garancije na isporučenu opremu.

Kod naručivanja samoposlužne autopraonice moguće je dogovoriti aranžman sa podrškom pri izradi potrebne projektne dokumentacije, kompletno građevinskim radovima, instalacijama, postavljanjem praonice tj. “ključ u ruke“.

Naše autopraonice se izrađuju po mjeri. Prema Vašim željama, možemo napraviti praonicu različitih dimenzija, oblika konstrukcije, broja boksova i dizajna. One će Vašim kupcima pružiti kvalitetno, sigurno, brzo i povoljno pranje vozila, a Vama odličan izvor pasivnog dohotka.

Samoposlužna praonica za pse je idealno rješenje za sve vlasnike koji žele pružiti svom ljubimcu kvalitetno i sigurno kupanje bez stresa. Namijenjena je za vanjsku i unutarnju uporabu, a sadrži najnoviju tehnologiju i dizajn prema zahtjevima kupca i veterinarske ambulante.

Kobid d.o.o. posluje u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015, posjedujemo i certifikat za izradu metalnih konstrukcija, uređaja i naprava različite primjena te pružanje usluga tehničke zaštite ISO 14001:2015 i certifikat za fuzijsko zavarivanje metalnih materijala u proizvodnji metalnih konstrukcija, uređaja i strojeva svestrane primjene i pružanje tehničke zaštite EN ISO 3834-3:2021.

Ugovorite sastanak

Upoznali ste naše proizvode i smatrate da smo savršeni partneri za Vaš novi početak? Javite nam se.